Rinus Ventiel

Brederodestraat 2, 4481 AE Kloetinge (achter Amicitia) info@rinusventiel.nl    

BEL 06 - 51 07 84 75      

Iedere fiets wordt voor de verkoop zorgvuldig gecontroleerd en krijgt een onderhouds / opknapbeurt in de eigen werkplaats.

  Onderdelen:

Zelfs de kleinste en eenvoudigste fiets bestaat uit vele, vele onderdelen.
Als handelaar en reparateur van diverse soorten, typen en merken fietsen hebben wij veel verschillende onderdelen nodig. Inmiddels ligt een flink assortiment aan banden, wielen, spaken, kettingen, verlichting, zadels, sloten,pompen, snelbinders, ventieltjes, veertjes, boutjes, moertjes, ringetjes, etc.in ons magazijn en werkplaats. fietsonderdelen
Dus: gebrek aan fietsonderdelen? Kom gerust eens langs.

  Onderhoud:

Een fiets bestaat bijna geheel uit bewegende onderdelen, van ketting tot naven, van versnelling tot de rem. Iets wat beweegt onderhoud nodig, Sommige onderdelen moet je smeren, andere juist alleen schoonmaken. Periodiek onderhoud is essentieel voor het behoud van uw fiets en lang rijplezier zonder panne.

Laat daarom uw rijwiel regelmatig nakijken en onderhouden door Rinus Ventiel.

  Reparatie:

Iedere fiets wordt voor de verkoop zorgvuldig gecontroleerd en krijgt een onderhouds / opknapbeurt in de eigen werkplaats. Dit betekent, met al die verschillende merken en soorten, dat de werkplaats zeer professioneel is uitgerust: voorzien van het beste gereedschap en natuurlijk volop materialen en onderdelen op voorraad. Ook met het vakmanschap zit het wel snor. Geen reparatie te ingewikkeld of Rinus fixt het. Van band plakken tot verlichting vernieuwen, van velgen uiltijnen tot versnellingen vervangen.

Zie ook het artikel gepliceerd in de PZC van 28 januari '09 »

Daarom worden de gebruikte fietsen - vanaf 200 euro - met GARANTIE verkocht!
H e t   b e s t e   r i j w i e l   v i n d   j e   n a t u u r l i j k   b i j  . . . . R i n u s   V e n t i e l
Rinus Ventiel, Brederodestraat 2, 4481 AE Kloetinge (achter Amicitia), Tel 06-51078475, info@rinusventiel.nl